duminică, 28 noiembrie 2010

Terapia ELF

Material preluat

Practicile orientale străvechi, Biblia precum şi alte scrieri antice, vorbesc de importanţa odihnei în general şi a somnului în special pentru sănătatea corpului nostru fizic.

Înţelepţii vremurilor trecute, dar şi specialiştii zilelor noastre au pus şi pun un accent deosebit pe diversele tehnici orientale de relaxare şi vindecare, yoga, reiki, radiantă, etc.

Efectele benefice ale acestora sunt acum şi la îndemâna celor care nu au timp sau dispoziţia de a urma cursuri de iniţiere în tehnicile orientale de terapie bioenergetică.

Un dispozitiv electronic denumit ELF (extremely low frequency) sau Spiriduş vă ajută ca multe din inconvenientele biologice datorate uzurii organismului să dispară.

Obişnuitele dureri reumatice, oboseala cauzată de stresul zilnic vor deveni amintire folosindu-l. Le va lua locul o stare de confort fizic şi psihic, de încredere în capacitatea corpului dvs. biologic de a vă fi alături în toate momentele de încercare, pe care existenţa în plan material vi le rezervă.

De-a lungul timpului s-au observat efecte benefice în următoarele cazuri: reumatism cronic şi acut, migrene, dureri articulare, artrită, osteoporoză, circulaţie sanguină deficitară, disfuncţii sexuale, insomnie, nevroză, incapacitate de concentrare, disconfort meteo, probleme respiratorii, tulburări de metabolism, etc. Folosirea Spiriduşului amplifică potenţialul imunitar al corpului biologic în cazul diverselor infecţii virale şi microbiene. Cel mai interesant şi aparent surprinzător efect este o întinerire a organismului care apare lent în timp, datorită faptului că diviziunea celulară care are perioada completă de 7 ani, se face mai corect.

Studii efectuate în cadrul unor prestigioase universităţi cum este MIT (Institutul de Tehnologie din Massachussetts ) sau Colegiul de Medicină Albert Einstein, au arătat că terapia folosind câmpuri electromagnetice în pulsuri de foarte joasă frecvenţă asemănătoare undelor cerebrale, duce la creşterea benefică a potenţialului electric la nivelul membranei celulare. Microbii şi viruşii pătrund mai greu în interiorul celulei şi dezvoltarea lor în organism este mult diminuată. De asemenea circulaţia sanguină are parametrii superiori. Un alt efect observat a fost îmbunătăţirea schimbului de ioni la nivel celular, care duce la o mai bună oxigenare a celulelor din organism şi la dinamizarea metabolismului.

Totul se bazează pe simularea activităţii cerebrale din perioadele de somn sau relaxare. De altfel în multe ţări occidentale tehnicile de tratament pe baza câmpurilor electromagnetice pulsatorii de foarte joasă frecvenţă asemănătoare undelor cerebrale, sunt aplicate în situaţii foarte diverse.

Aparate oarecum similare Spiriduşului există în Germania, în Statele Unite, în Marea Britanie, şi exemplele pot continua. Toate aceste aparate generează pulsuri electromagnetice de foarte joasă frecvenţă, cu intensităţi şi amplitudini comparabile cu cele emise de creier, mult mai mici decât magnetismul terestru, fiind astfel total lipsite de nocivitate şi nepoluante. Dacă în Statele Unite un astfel de aparat ajunge să coste în jur de 2.500 USD, Spiriduşul este cu un ordin de mărime mai ieftin, dar nu mai puţin performant.

Pentru a înţelege cum acţionează această terapie asupra organismului, să analizăm impactul pe care îl are radiaţia electromagnetică de foarte joasă frecvenţă asupra sănătăţii umane.

Pentru asta plecam de la câteva observaţii. Intervalele de somn profund sunt caracterizate la nivelul creierului de emisia unor unde electromagnetice de foarte joasă frecvenţă denumite delta. Acestea sunt perioade active ale organismului, ce implică un consum energetic ridicat. De ce mobilizează corpul atâta energie putem înţelege mai uşor plecând de la modelul oriental al structurării organismului nostru. El presupune existenţa a cel puţin două corpuri. Unul, cel material, este caracterizat de tot ce se întâmplă la nivel electromagnetic, celular, iar celălalt informaţional, este caracterizat de un nivel fizic mai subtil, probabil neutrinic, şi cuprinde tot universul de informaţii necesare funcţionării celui material, biologic.

Un cuplaj (în sanscrită yoga) cît mai bun între acestea două, conduce la o stare de sănătate optimă. Ce realizează acest cuplaj sau mai simplu care sunt elementele celor două corpuri a căror stare defineşte cuplajul? Cultura indiană le denumeşte chakre (roată, vârtej în sanscrită), iar în occident sunt numite noduri energetice. Starea lor spune totul despre sănătatea unui om. Dacă la nivelul corpului informaţional (denumit astral, eteric, subtil, etc.), starea chakrelor nu este alterabilă, în schimb în corpul material, biologic, de-a lungul vieţii apare o diminuare a caracteristicilor acestor zone. Atunci când una sau mai multe chakre sunt afectate, organismul biologic este şi el în suferinţă.

Prin diverse tehnici, Yoga, relaxare, Reiki, radiantă, etc. orientalii refac starea chakrelor. Întotdeauna acest proces de refacere este însoţit de prezenţa undelor cerebrale ale practicantului,‘vindecătorului’, terapeutului, după caz. Folosirea Spiriduşului va face acest lucru pentru dvs., eliminând şi starea de dependenţă de capacitatea sau posibilităţile altora de a vă fi alături. Foarte important, el nu transmite utilizatorului stările deficitare sau influenţele nocive pe care le poate avea un terapeut în momentul în care face tratamentul. El îşi face treaba indiferent de starea dvs. psihică sau fizică.

Fiind un bun prieten va fi la dispoziţia dvs. oricând şi oriunde. Doar din când în când va trebui să-i înlocuiţi bateria şi asta o dată sau de două ori pe an în funcţie de cât îl solicitaţi.


Aparatul este avizat de Ministerul Sănătăţii, fiind poate singurul din clasa sa PEMF-ELF-ELP avizat de un for medical guvernamental pe plan mondial. La aceasta a contribuit mult şi tradiţia şi experienţa medicinei româneşti în domeniu.

Să nu uităm că primul aparat din lume de terapie prin câmpuri magnetice de joasă frecvenţă (Magnetodiaflux) a fost făcut şi testat în România la mijlocul secolului trecut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.