miercuri, 1 decembrie 2010

PROBLEMA ŢIGANILOR

Cu toate ca ataca grav siguranta nationala a Romaniei prin schimbarea dramatica a raportului etnic/rasial atentand la existenta statului national, dupa cum este definita Romania in chiar primul articol al Constitutiei si care ar trebui aparate (Statul National si Constitutia) cu toate institutiile statului si nu sa fie puse in slujba acelora care actioneaza ca un factor dizolvant asupra lor, problema tiganeasca este tinuta sub tacere, este mentinuta tabu, sub interdictia de a se vorbi despre ea. Daca incerci sa vorbesti deschis pe tema Problemei Tiganilor risti sa fii automat supus unei campanii de linsaj mediatic din partea unor asociatii in mod fals numite ale societatii civile (pentru ca ele reprezinta de fapt alte organizatii si persoane aflate in strainatate, cu interese dubioase, oculte, ca George Soros si Fundatiile sale “pentru o societate deschisa” prin care se promoveaza o conceptie politica extremista de stanga, numita “corectitudine politica”) si care beneficiaza de o mare expunere media.




ASPECTE ALE PROBLEMEI TIGANESTI

De 500 de ani o populatie straina de noi (ca si componenta rasiala, moravuri, traditii) traieste alaturi de noi fara sa isi aduca vreo contributie pozitiva asupra destinului romanesc.Veniti de pe meleagurile Indiei, de la primele consemnari in cronicile Evului Mediu ne sunt infatisati ca bande de talhari inadaptabili modului de viata organizata.Realitatea asa n-i infatiseaza si azi.Ii vedem urmarindu-si dusmanii cu sabiile, cu topoarele, cu cutitele, gata sa ii spintece, sa ii ucida.Sunt personajele perene ale stirilor violente.Nu au constinta pacatului si nici respectul legilor noastre.
Desi traiesc in Romania, refuza sa isi adapteze conduita modului de viata civilizata, refuzand pana si normele minime de igiena personala.Ei se supun propriilor lor legi si cutume ancestrale, au un “tribunal” tiganesc numit “stabor” si un sistem administrativ paralel institutiilor statului roman. Au un “imparat”, “regi” si acum vor sa isi alcatuiasca si un “parlament” tiganesc.Institutiile statului roman nu par a sesiza pericolul reprezentat de o populatie care refuza sa se subordone-ze, creindu-si propriile institutii incalcand flagrant Constitutia tarii.Politicienii romani sunt nepasa-tori la primejdiile nationale.
Aceasta populatie isi casatoreste copiii la varste atat de fragede (11, 12 ani) incat mamele inca se mai joaca cu papusi atunci cand aduc copii pe lume.Asa ca natalitatea lor e inspaimantator de mare.
Cu precadere in perioada de inceput a dictaturii comuniste multi dintre ei au fost aghiotanti zelosi ai tortionarilor comunisti evrei .
Cinci secole a stat aceasta populatie alaturi de un popor crestin ortodox fara sa inteleaga beneficiile crestinismului si superioritatea ortodoxiei.Ei au ramas sa vegeteze intr-o credinta vrajitoreasca, pagana.
Refuza alfabetizarea si sunt capabili sa lanseze adevarate atacuri anticulturale pentru a-si umple buzunarele cu bani.Virusul manelelor (despre care metisul Madalin Voicu spunea ca “sunt inven-tate de tigani pentru a le lua banii fraierilor de romani”) atrofiaza creierele multor tineri romani si le otraveste sufletele cu mesaje imorale si tembele.Laudabila este initiativa unor tineri concitadini de-ai mei care au pornit o ofensiva culturala impotriva manelelor, prin care se popularizeaza giganti ai culturii albe: Mozart, Beethoven, Wagner, Enescu…

 Si-au ridicat in orasele noastre Taj-Mahaluri ale prostului gust, imense palate hidoase construite de cele mai multe ori fara autorizatiile necesare si care au ramas in picioare doar cu complicitatea autoritatiilor.Membrii ai mafiei imobiliare tiganesti isi terorizeaza vecinii pentru a le vinde lor case-le la preturi de nimic.Un caz dramatic este cel al domnului Ioan Cotaescu, profesor universitar, seful catedrei de fizica teoretica a Facultatii de Fizica a Universitatii de Vest din Timisoara care isi descrie drama astfel.”Spun ca ne distrug si ca aceasta casa este a lor.Arunca cu mizerii in fata usii si pe balcon, fac scandal.Au distrus gradina.Ne terorizeaza.Am chemat politia cand faceau scandal si politistul a spus ca nu poate sa ia masuri pentru ca minoritatile trebuie proteja-te.”
Bandele mafiei tiganesti ne-au confiscat cartiere si orase intregi raspandind teroare printre oamenii cinstiti care le mai locuiesc….inca.
Bucuresti, cel mai mare oras al Romaniei si Capitala tarii, ia tot mai mult forma unui Bobay european.La fel de murdar, la fel de nesigur, cu tot mai multi locuitori ce difera de tipul oamenilor care au aparat acest oras secole la rand…Romani…albi…crestini…ortodocsi. Pe strazile acestui oras, fete intunecate te privesc ca pe un intrus si te fac sa te simti strain in propria ta tara.O realitate trista, o priveliste deprimanta. Pana cand???



MINISTERUL EDUCATIEI, IMPOTRIVA COMPETITIEI ONESTE SI PENTRU TRIUMFUL MEDIOCRITATII

Din anul 2002, Ministerul Educatiei si Cercetarii rezerva annual un numar de locuri speciale pentru populatia de etnie tiganeasca in licee si facultati, iar pentru a promova examenul candidatul trebuie sa indeplineasca doar conditiile minime: obtinerea notei 5. Daca un alt candidat poate cadea la examen cu nota 7 sau 8, un tigan poate intra cu nota 5 datorita discriminarii “pozitive” a M.Ed.C.
Aceasta metoda are mai multe parti negative. In primul rand anuleaza principiul competitiei oneste (cel mai bun castiga, stimulator al progresului evolutiv), recunoaste ca populatia tiganeasca este inferioara intelectual celorlalti candidati (fie ei romani sau altceva) daca doar tiganii au nevoie de acest sprijin si le accentueaza si acestora complexele de inferioritate pe care oricum le au.
In anul 2002 au fost rezervate in universitati un numar de 1000 de locuri. Din cauza abandonului scolar in anul universitar 2006-2007 au fost rezervate 415 locuri speciale in facultati din 26 de institutii de imvatamant superior de stat.Neputand sa faca fata pretentiilor din invatamantul universitar tot mai multi dintre ei renunta la studii. Ministerul Educariei ar trebui sa lase la o parteorgoliul si incapatanarea si sa sisteze acest program recunoscandu-si infrangerea, mai ales ca aceste locuri au devenit si obiect de specula pentru persoane din interiorul organizatiilor civice tiganesti.
Statul finanteaza anual partide si organizatii civile ale tiganilor cu sume consistente de bani, de ordinul zecilor de milioane de RON. Ar fii mult mai corect ca aceste asociatii ale populatiei tiganesti sa sprijine populatia pe care o reprezinta si pentru care primesc acele sume de bani, in proiecte de educatie si de socializare a tiganilor in loc sa isi construiasca unii dintre ei palate cu turnuri.

“AM DUS O VIATA CHINUITA IN ROMANIA”

Se aud mereu vocile acestei populatii vaicarindu-se cu fiecare prilej ca au fost in trecut tinuti in robie si ca au fost deportati in lagar, in Transnistria. Asa isi justifica ei stadiul de inapoiere culturala in care traiesc.
In primul rand robia lor s-a terminat in urma cu mai bine de 150 de ani si comparativ cu alte tinuturi in care se practica sclavia, robia lor era una “de catifea”.
Juridic Romania nu exista pe atunci si deci juridic nu este raspunzatoare de fapte petrecute inainte de nasterea ei. Nu este nici moral ca romanii de azi sa plateasca in vre-un fel pentru fapte presupuse a fii savarsite de inaintasii lorin urma cu mai bine de sapte generatii.
Sa mai amintim ca pe acele vremuri sclavia era un fenomen larg raspandit pe tot globul si nu avea nici o ratiune rasiala ci una strict economica. Ca practica, sclavia este un lucru necrestin, un pacat detestabil, care isi are originea pe continentul african unde a existat dintotdeauna si unde exista din pacate si astazi, care s-a raspandit pa continentul european si in Lumea Noua. Astfel ca existau sclavi albi la fel cum existau sclavi negri.
 “Sclavia albilor a fost la fel de raspandita ca si a negrilor in civilizatiile necrestine. Astfel, in Roma antica sclavii erau “lucruri”, “posesiuni”; Varro numeste sclavii albi “instrumente cuvantatoare”.
Romanii au facut sclavi din britanici. Francii au inundat piata cu sclavi vizigoti. Cucerind Saxonia, Carol Cel Mare a ordonat ca fiecare biserica sa primeasca o casa si pamant si cate o pereche de sclavi saxoni (un barbat si o femeie) la fiecare 120 de locuitori. Irlandezii si flamanziierau vanduti ca sclavi musulmanilor de catre francezi intre secolele 8 si 11 mai ales prin Rouen. Venetienii vindeau musulmanilor sclavi slavi (chiar cuvantul slav inseamna sclav, atat de raspandita era sclavia acestei natii).Timp de 700 de ani inainte de caderea califatului de Granada sclavii musulmanilor n’au fost nicidecum negri ci crestini albi europeni, atat in Spania cat si in Orient, iar soarta lor este descrisa ca “extrem de feroce si atroce”, atrocissima et ferocissima.Barbatii erau castrati ptintr-o procedura asa de cruda si de sangeroasa incat putini supravietuiau; de aceea pretul eunucilor era asa de mare. Literatura musulmana a vremii (pe care intelectualitatea de azi evita cu grija sa o citeasca) vorbeste despre sclavii albi europeni ca fiind animale, vite. Jahiz descrie in tratatul sau despre vite, Cartea animalelor, avantajele castrarii vitei masculine umane europene crestine. In Rusia, moscovitii au fost transformati in sclavi – nu in iobagi – atat de catre bande inarmate care veneau din nord cat si de catre mongoli, si chiar si de catre ei insisi in asa masura incat in 1571 sclavia ajunsese sa fie codificata ca o institutie nationala ruseasca prin instituirea Cancelariei s(c)lavilor. In secolul 9, vikingii au vandut musulmanilor zeci de mii de europeni albi ca sclavi, mojoritatea erau proveniti din insulele britanice, dar uneori chiar din Scandinavia. In Islanda, copiii sclavilor albi erau de obicei masacrati.”(Din cartea lui Michael A. Hoffman, They were white and they were slaves/Erau albi si au fost sclavi, 1991)
“In coloniile americane primii sclavi au fost albi si nicidecum negri si au fost tratati cu infinit mai multa cruzime decat au fost tratati negrii. In secolele 14, 15, sclavii albi erau importati in Italia, Spania, Egipt si in insulele Mediteranei, de pe tarmurile Marii Negre.(Romanii ai caror stramosi au fost “prinsi cu arcanul” de catre hoardele tatare isi amintesc, desigur, ce scriau cronicarii nostri despre asta).” – Extras din Buletin/Studii Istorice Romanesti, vol 1, nr.2, 1995, pag.10, articolul “Ura de rasa si lupta de clasa”
Ne amintim desigur si ca romanii din Transilvania erau pe vremea ocupatiei unguresti “iobagi”. De fapt un alt termen pentru sclavi. Nu aveau drepturi individuale sau colective, erau sclavi si atat. Nu aveau proprietati si erau legati de pamantul nobililor maghiari pe care trebuiau sa il muncea-sca in favoarea exclusiva a acestora. Din aceasta cauza in repetate randuri s-au rasculat. Sa ne amintim de rascoalele lui Doja si Horea. Ar fii moral ca noi sa cerem astazi recompense statului ungar si locuri speciale in liceele si universitatile unguresti? Ar fii total imoral pentru ca ungurii de azi nu au trait acele vremuri si nu se fac vinovati de acele nenorociri si mortii nostri nu au pret, nu ii vindem, suferinta nationala nu se contabilizeaza in bunuri materiale.
Am fii niste ticalosi daca am face asa ceva. Si ce legatura ar avea “locurile speciale” din invatamantul superior cu intamplarile de acum cateva secole? Niciuna. Ar fii o umilinta coplesitoare daca am proceda si noi I acest fel.
In legatura cu deportarile unor categorii ale populatiei tiganesti in Transnistria, sa ii dam cuvantul Generalului Antonescu sa isi explice ordinul.
“Problema tiganilor: Din cauza camuflajului, in Bucuresti si in orase erau furturi si omoruri si atuncea mi se cerea de catre opinia publica sa apar cetatenii, pentru ca nu se pot apara, infractorii erau noaptea si jefuiau. Dupa multe cercetari si investigatii s-a constatat ca erau tigani,…unii dintre ei erau inarmati chiar cu arme de razboi…Toti tiganii acestia au fost deplasati , unii aveau cate 17 condamnari si cum domnul Alexianu avea nevoie de brate in Transnistria, am spus: Luati-i si duceti-i in Transnistria. A fost ordinul meu si imi i-au raspunderea acestei chestiuni si ma justific pentru ce am facut.”
Conform ordinului 11813 din 5 septembrie 1942, dat de Ministerul Afacerilor Interne se specifica ca vor fii deportati doar tiganii nemobilizati si cei periculosi pentru ordinea publica. Este adevarat ca s-au semnalat si incalcari ale acestei legi, abuzuri. Tot din cartea domnului Troncota aflam urmatoarele amanunte. “La 17 mai 1942, din ordinul generalului Pichi Vasiliu, s-a facut recenzarea tiganilor nomazi si vagabonzi. Intrarea in contact direct a jandarmilor, politistilor si functionarilor marunti din prefecturi cu tiganii a adus cu sine si numeroase cazuri de coruptie in sensul ca unii tigani deportabili au fost inlocuiti – in schimbul unor sume de bani – cu tigani nedeportabili.” Rezulta ca la baza abuzurilor au stat tot tiganii care au preferat sa corupa functionarii statului pentru ca alti membri ai comunitatii lor sa le ia locul.
Tiganii au intrat in vizorul sefului statului, gen. Ion Antonescu, dupa jafurile, talhariile si crimele la care s-au dedat in timpul evenimentelor din 21-23 ianuarie 1941. “In sedinta consiliului de cabinet din 7 februarie 1941, Ion Antonescu s-a referit pentru prima data la problema tiganilor si a propus o serie de masuri pentru deportarea lor in Baragan spre a fii folositi la muncile agricole dar si spre a-I izola.” – spune istoricul Cristian Troncota in lucrarea “Glorie si tragedii”, Ed. Nemira, 2003.
Din cartea citata rezulta ca au fost deportati doar tiganii care au reprezentat un pericol pentru ordinea publica (hoti, talhari, criminali…) si cateva cazuri de deportari abuzive de care se fac vinovati tot tiganii pentru ca au corupt autoritatile statului.
Ar fii mult mai bine pentru aceasta populatie daca ar renunta sa se mai autovictimizeze si ar incerca sa aiba o atitudine mai demna daca vrea sa primeasca respect.
Liderii tiganilor in loc sa ii indoctrineze ca au fost sclavii romanilor, mai bine i-ar educa sa nu mai practice sclavia in mileniul trei. E poate singura etnie de pe glob care in anii 2000 mai practica in masa traficul de fiinte umane. Vedem zilnic stiri despre tigani care vand tinere pentru prostitutie, pentru organe, isi vand chiar si proprii copii pe care ii considera o prorietate personala, obiecte.

DE CE E NEVOIE DE PROTECTIE RASIALA? PENTRU CA SUNTEM UN NEAM PE CALE DE DISPARITIE !

Nu e doar un titlu socant, e realitatea dramatica. Din 1989, anul legalizarii avorturilor, populatia Romaniei a scazut cu peste 2 milioane de locuitori, practic ne aflam intr-o cadere libera. Conform unui studiu, in anul 2050 populatia Romaniei va mai numara doar 16 milioane de locuitori, cu 4 milioane mai putin decat in prezent. Dar, atentie ! Doar populatia alba va scadea, populatia negroida isi va continua multiplicarea intr-un ritm si mai accelerat datorita cresterii nivelului de trai.
“Sinucidere de rasa = Disparitia unei rase, natiuni, etnii, populatii tinde atunci cand prin refuzul sau impiedicarea membrilor sai de a avea copii, rata natalitatii scade sub rata mortalitatii.”
Astazi natiunea romana se afla clar intr-o astfel de situatie, se sinucide etnic din cauza numarului mare de avorturi in timp ce se afla sub asaltul natalitatii tiganesti care, asa cum remarcau multi, in acest secol va devenii din minoritate conlocuitoare, o minoritate inlocuitoare.
Tot in acest plan de inlocuire intra si aceasta mascarada cu nascocirea cuvantului “rrom”, caruia, intre timp, i-a cazut un “r”….Iar denumirea acestei populatii s-a metamorfozat in “romani”/”roma”.

 Pentru orice minte lucida, aceste manevre sunt cel putin suspecte si trebuie sa le punem capat.
Acest cuvant nu este folosit in presa din Spania, Italia, Marea Britanie si cu atat mai putin in documentele oficiale ale acelor state, asa cum se intampla la noi. Farsa trebuie sa inceteze ! Un roman care foloseste cuvantul “rom” pentru a desemna un tigan este un tradator al natiei romane fie si prin inconstienta, el e un tradator si trebuie tratat ca atare.
Sunt o multime de activisti pentru apararea drepturilor animalelor care sunt disperati de gandul ca intr-o zi ar putea sa dispara de pe fata pamantului pinguinii, ursul panda sau nu stiu care tip de balena, dar nu sunt deloc ingrijorati ca dispare in mod vertiginos un genotip uman, o rasa umana, o splendida creatie dumnezeiasca. Acei activisti nu varsa o lacrima, nu scapa nicio emotie de regret. Dimpotriva, multi dintre ei aplauda cu bucurie marxista mixajul rasial, calea catre uniformizarea rasiala planificata de liderii Noii Ordini Mondiale si in sprijinul careia se executa o propaganda de proportii iriase in mass-media. Aceasta campanie mediatica in favoarea mixajului rasial este cea mai perversa actiune de exterminare rasiala din istorie. Se inoculeaza ideea ca e ceva extraordinar de pozitiv sa iti alcatuiesti o familie mixta si ca e desgustator si retrograd sa iti alegi un partener dupa criteriul similitudinii rasiale.
Probabil tot in acest sens se promoveaza personajul metis Madalin Voicu, un individ invitat la tot felul de emisiuni-dezbatere isi da cu parerea asupra tuturor problemelor Romaniei, fara calitatiile minim necesare. Acest personaj care isi umileste sotia in public, laudandu-se cu modul sau de viata adulterin si afisandu-se cu tinere care nu au nici jumatate din varsta lui este un personaj nociv pentru moralitatea tineretului roman. Si atunci nu este dubioasa promovarea care i se face?
Recent a mai reusit sa se evidentieze printr-un scandal, respectiv prin insusirea ilegala a viorii Stradivarius al carui proprietar de drept este statul roman.
E nevoie de protectie rasiala/etnica pentru ca suntem un neam pe cale de disparitie si avem dreptul la existenta distincta intre celelalte natiuni ale lumii.
Pe tot globul, rasa alba este sufocata de elementele non-albe. In Statele Unite albii sunt sub presiunea sangelui negru si hispanic, aceeasi situatie si in republicile sud-americane. In Europa, de la un capat la celalalt al continentului, situatia difera de la ingrijorator la tragic. Rusia se afla invadata de indivizi musulmani din republicile ex-sovietice. Anglia se afla sub asediu elementului musulman negru si arab metis. In Franta situatia este catastrofala, aceasta tara fiind pe punctul de a deveni o tara metisa. Inconstienta, cinismul si tradarea politicienilor francezi a creat cel mai mare oras arab din Europa, Marsilia. Dar situatia este dramatica si la Paris si in aproape toata Franta. Aceeasi situatie se regaseste in Spania. Nici Italia nu sta deloc bine, nici Germania sau tarile nordice. Peste tot rasa alba este sufocata de elementele straine. Din pacate, politicienii au tradat. Dar albii se ridica la lupta, desi, mult prea putini sunt deocamdata cei de talia lui David Duke care i-au atitudine combativa. Dar sunt semnale ca rasa se trezeste simtind ca i s-a progra-mat pieirea.
Negrii si evrei predica deschis exterminarea rasei albe, chiar in universitatile americane.
Profesorul Kamau Kambon declara la Universitatea Horward, intr-o conferinta: “…si aceasta idee este: cum am putea sa exterminam rasa alba, pentru ca, din punctul meu de vedere, aceasta este singura concluzie la care am ajuns. Trebuie sa exterminam rasa alba de pe fata pamantului pentru a pune capat acestei probleme.”
Iata si cateva dintre opiniile prof. Noel Ignatiev, de la Universitatea Harvard, evreu marxist : “Cheia rezolvarii problemei rasiale a timpului nostru este abolirea rasei albe – cu alte cuvinte, abolirea privilegilor albilor. Pana cand aceasta sarcina nu este dusa la bun sfarsit, orice reforma partiala se poate dovedii inutila pentru ca influenta albilor penetreaza toate domeniile, de la cele domestice pana la cele internationale in societatea Statelor Unite. Modul in care se poate abolii rasa alba este acela de a provoca, a corupe si in final a rasturna institutiile si comportamentele emblematice care reproduc privilegiile albilor, inclusiv in scolile, locurile de munca, magazinele si sistemul juridic infractional. Abolitionistii nu se vor limita la folosirea mijloacelor obisnuite de protest, ci vor face tot ce la sta in putinta pentru a-si atinge scopul.” “Nu exista nicio indoiala: intentionam sa ponegrim barbatii albi morti, si pe cei vii, si pe femei, pana cand constructia sociala cunoscuta sub numele de “rasa alba” este distrusa – nu demolarta, ci distrusa.”
Nu mai este nevoie de niciun comentariu la aceste afirmatii, doar cateva completari. Afirmatiile de mai sus ale lui Ignatiev nu sunt singulare. El a scris carti pe aceasta tema si in acelasi ton, ca de exemplu “Tradatorul rasei albe” cu subtitlul “Cei care tradeaza rasa alba sunt loiali umanitatii”…
E clar ca organismele internationale si structurile suprastatale sprijina amalgamarea rasiala prin furia cu care ii ataca pe toti cei care lupta pentru conservarea genotipului rasial alb acuzandu-i de “ura rasiala”, “extremism”, “fanatism” si au deschis pentru toti luptatori pentru apararea rasei albe portile inchisorilor in timp ce toti cei care incita deschis la exterminarea rasei albe, si nu sunt deloc putini, sunt numiti “filozofi avangardisti” sau “politicieni cu perspectiva” si beneficiaza de tot sprijinul.
Aceste organisme internationale, inclusiv Uniunea Europeana, trambiteaza asa-zisa “unitate in diversitate” conducand buldozerul uniformizarii.
Referindu-se la perioada in care uniformizarea rasiala va fii incheiata, Contele de Gobineau spunea in “Eseu asupra inegalitatii raselor umane”, ca e “Ultima etapa a unei mediocritati in toate domeniile: mediocritate a frumusetii, mediocritate a aptitudinilor intelectuale – am putea spune ca totul se va sfarsi in neant.”
Diferentele biologice intre rase sunt o realitate de care trebuie sa tina cont si egalitaristii macar atunci cand au probleme de sanatate pentru ca cercetatorii americani au descoperit un medica-ment pentru cardiaci care are efect doar in cazul negrilor. Iar celebrul vaccin anti-gripal are efecte secundare in cazul rasei galbene (tulburari grave de comportament si chiar s-au inregistrat cazuri de suicis). Macar pentru atat si tot trebuie sa recunoasca existenta diferentelor rasiale.
Conservand diferentele rasiale conservam diversitatea creatiei lui Dumnezeu. Asta este o datorie.

O SOLUTIE LA PROBLEMA TIGANEASCA

E nevoie sa cautam o solutie la aceasta problema, nu mai avem timp de amanari. Altfel intreaga tara va fi inecata sub calamitatea sangelui tiganesc.
Ce vrem ? Sa inmultim talantii pe care i-a sadit Dumnezeu in fiinta noastra nationala sau sa ii ingropam in toropeala sangelui negroid tiganesc ?
Toti cei care cauta cu sinceritate o solutie la problema tiganilor trebuie sa inceapa o dezbatere deschisa.
Am putea sa incepem de la urmatoarea ipoteza de lucru. Am putea sa incercam sa gasim un stat asiatic (poate chiar India lor natala) sau african care sa ii primeasca pe tiganii care vor accepta sa emigreze acolo si sa renunte la cetatenia romana in schimbul unei sume de bani. Vom platii statului dispus sa ii primeasca o suma in bani ori bunuri de consum, iar tiganilor, o suma de bani fixa ori o renta viagera. Mai bine sa muncim pe branci pentru a ne scapa de ei si a rezolva aceasta problema decat sa le lasam urmasilor nostri povara de a se vedea straini in tara stramoseasca si pentru care inaintasii lor si-au dat viata timp de 25 de secole.

Nu este de dorit sa copiem excesele rasiste ale legilor statului Israel unde pana si sefarzii sunt tratati ca cetateni de categoria a doua. (vezi cartea lui Jack Bernstein – “Viata unui evreu american in Israel”, Noontide Press, 1984) si tot in Israel, sangele celor care nu sunt “evrei puri” nu este primit la Red Magen David (un fel de Crucea Rosie evreiasca).
“Vai de acel evreu din Israel care descopera ca stra-bunica sau stra-stra-bunica lui nu a fost evreica sau a fost convertita la iudaism de un rabim gresit. Aceasta le anuleaza casatoria in Israel, iar copiii sunt trecuti in cartea neagra a bastarzilor si mai departe el este descalificat ca donator de sange la Red Magen David pentru ca le altereaza rasa.” (Norman F. Dacey, Democratia in Israel, Institut for Historical Review, Ca., U.S.A.)
Vrem o solutie morala si echilibrata la problema tiganeasca. Natiunile europene trebuie sa inteleaga ca este o problema atat pentru natiunea romana cat si pentru natiunile vestului continentului. Trebuie sa punem capat bandelor de tigani care navalesc din Romania catre Occident si se dedau la furt, jaf, cersit, prostitutie, asasinat samd. Si sa nu asistam nepasatori la nasterea unei noi Indii in estul Europei. Asta ar avea consecinte catastrofale pentru toate neamurile europene.

7 comentarii:

  1. Cuvinte foarte adevărate bravo,ne-au făcut de ras peste tot în Europa și nu numai.sunt curios de unde multi dintre ei au o mulțime de bani mașini de lux case..fără sa muncească De ce nu se fac controale de ce statul roman trece cu vederea toate aceste lucruri.Spre exemplu oriunde în lume într-o tara civilizata cu un salariu normal nu îți poți cumpăra o mașină cum ar fi de exemplu un Ferrari sau un wv tuareg ptr.ca in câteva ore îți vine acasă garda de finanze și te ia la întrebări "de unde ai avut bani de unde ai sa o întreții ce salariu ai cat cheltui pe luna și multe altele și te pune sa o vinzi nu o poți tine.Asa ar trebui sa fie și la noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cuvinte foarte adevărate bravo,ne-au făcut de ras peste tot în Europa și nu numai.sunt curios de unde multi dintre ei au o mulțime de bani mașini de lux case..fără sa muncească De ce nu se fac controale de ce statul roman trece cu vederea toate aceste lucruri.Spre exemplu oriunde în lume într-o tara civilizata cu un salariu normal nu îți poți cumpăra o mașină cum ar fi de exemplu un Ferrari sau un wv tuareg ptr.ca in câteva ore îți vine acasă garda de finanze și te ia la întrebări "de unde ai avut bani de unde ai sa o întreții ce salariu ai cat cheltui pe luna și multe altele și te pune sa o vinzi nu o poți tine.Asa ar trebui sa fie și la noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine ca au trezit Noua Europa din inconstienta. Sper ca le-a ajuns. Daca nu, le mai trimitem.
    Ce Bruxelles, problema se rezolva numai si numai ca acum 75 de ani. Izolati si la munca fortata. Sa consume numai ce produc, nu ce fura si talharesc.
    Aaa, sa nu uit, si politicienilor nostri banditi, organizati in mari bande zise partid, fara exceptie acelasi tratament sa le aplicam. Intai ii votam, ca stim ce vor cand cersesc voturi, apoi ii internam fortat, dar nu la domiciliu ca acum. Astia sunt cu carte, au alt stil rafinat si randament cand fura tara en gross.
    Ecologizam si dezinfectam Europa de acesti periculosi paraziti. Altfel o vor distruge ei.
    Stiati ca Roma Cetatea Eterna a fost fondata acum 2700 de ani de o satra de adevarati rromi cu nume de rromi, bulibasii Romulus si Remus ?
    Mult ulterior triburile noi venite in Europa s-au auto-numit ti Gange, dupa obarsie.
    Stiti cati inalti politicieni si functionari romani dupa 1989 au gene tiganesti ?

    RăspundețiȘtergere
  4. 500 ani ? Trage o gura de aer curat si rescrie.Vrei sa spui 150 ani.Ei au imigrat la noi ILEGAL in 1840-50 si TREBUIE ELIMINATI.
    Trimisi la mumasa-n ******* inapoi in india.
    Nu putem si nu vom accepta asemenea lichele care au venit aici doar sa-si bata joc de tara,s-o distruga si s-o denigreze.

    TREBUIE CAT MAI CURAND pusi p-o nava si trimisi naibii inapoi in india.Preferabil sa se scufude undeva in mediteraneeana,mama lor de imbecili.



    AFARA CU TIGANII BORATI.

    RăspundețiȘtergere
  5. BA DA.TREBUIE sa copiem INTRU TOTUL legile gen israel.
    Tu crezi ca la vreo votare (parlamentara) vre-un etnic NEROMAN va vota pentru binele tarii ? Ai patit ceva ? Nu vezi ce fac bozgorii si scarbele bolsevice de 26 ani ?
    Se ling in dos unul pe altul si se sustin ca NU CUMVA sa cada vreunul de la putere.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.