miercuri, 21 iunie 2017

Listerine te lasă cu gura găscată


   Listerine este o soluție populară pentru apă de gură care a fost introdusă ca antiseptic chirurgical în 1879. Cu toate acestea, nu a fost comercializată ca o soluție împotriva respirației urât mirositoare până în anii 1970. Listerine conține ingrediente utile, cum ar fi eucalipt, cimbru și alcool, care pot face mult mai mult decât eliminarea bacteriilor din cavitatea bucală. Iată câteva exemple ce vă pot fi de folos şi despre care n-aţi auzit niciodată


Folosește-l în zona axilelor

   Pur și simplu înmoaie un şomoiog de bumbac în Listerine și frecaţi la subraţ pentru a ucide bacteriile și pentru a preveni mirosul respingător. Aceasta este o soluție eficientă și rapidă dacă ați rămas fără deodorant și nu puteți cumpăra îmediat unul nou.

Înmoaie-ţi picioarele

   Faceți o baie de picioare cu Listerine și puteţi scăpa de ciupercile specifice. Trebuie doar să turnaţi puţină soluţie într-un lighean cu apă şi să ţineţi picioarele la inmuiat timp de 30 de minute pentru a scăpa de probleme. Deasemenea, poţi preveni răspândirea unor infecţii ale picioarelor.

Turnați în vasul de toaletă

   Listerine poate curăța și deodoriza vasul dvs. de toaletă. Turnaţi puţin şi frecaţi pereţii vasului cu peria curentă şi veţi fi uimiţi de mirosul proaspăt şi strălucirea vasului.

Împotriva iritaţiilor pielii

   Pare neverosimil, dar apa de gură Listerine va fi extrem de eficientă împotriva unor iritaţii ale pielii, cauzate în special de muşcătura ţânţarilor, dar şi în cazul iederei otrăvitoare. Mâncărimile dureroase şi neplăcute vor fi date uitării rapid.


Folosește-l pe părul tău

   Se toarnă câteva picături de Listerine pe cap, se masează scalpul cu vârful degetelor, se înfășoară părul într-un prosop și se lasă să lucreze timp de câteva ore pentru a scăpa de mătreață și pentru a preveni infecțiile scalpului.

Ajutăţi câinele

   Listerine este un remediu eficient împotriva puricilor. Picuraţi puțin în părul câinelui dvs. sau amestecați-l cu un șampon pentru animale de companie și cu apă. În scurt timp câinele vostru va scăpa de dăunători.

Folosește-l pentru față

   Listerine este un aliat nesperat în lupta cu acneea. Soluția de apă de gură funcționează mai bine decât antibioticele și cremele specifice și a ajutat mulți oameni să învingă acneea și alte probleme ale pielii.

Țineți periuța de dinți în el

   Așa cum poate învinge bacteriile din gură, Listerine poate, de asemenea, să învingă germenii de pe periuța de dinți. Umpleți paharul dvs. de noapte cu apa de gură Listerine și lăsaţi acolo periuța de dinți preţ de câteva câteva ore pentru a distruge toate bacteriile. Foarte util în cazul periuţelor de la aparatele electrice, scumpe şi greu de procurat.

Spray pentru monitorul PC-ului

   Pulverizaţi Listerine cu ajutorul unui atomizor pe ecranul TV sau PC-ul și ștergeți apoi cu o cârpă moale şi veţi scăpa de urmele şi petele nedorite. Produsul va lăsa, de asemenea, un miros mult mai plăcut decât cel al substanţelor chimice folosite pentru curîţarea ferestrelor. 


Sursa:  healthyfoodteam.com
Traducerea şi adaptarea: AQVILA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.